The Power of Project Leadership – Storytelling by Paul Hodgkins » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

The Power of Project Leadership – Storytelling by Paul Hodgkins

Nëntor 22, 2018, ora 11:04 – 13:04
Pallati i Kongreseve, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

The Power of Project Leadership – 7 mësime lidershipi të treguara nga Prof. Paul Hodgkins

Projektet po bëhen më sfiduese, më të komplikuara dhe më komplekse, se kurrë më parë. Tani, më shumë se kurrë, menaxherët e projekteve duhet të jenë të sigurtë përballë të papriturave dhe të rehatshëm me situatat e pakëndshme.

Dallimi që do të bëjë ndryshimin, nuk është vetëm aftësia e menaxherit të projektit për të menaxhuar projektin, por aftësia e menaxherit të projektit që të kalojë dhe të përshtatet nga menaxher në Lider.

Teksa e bëjnë këtë transformim, ata duhet të përfshihen, të jenë transparentë dhe të hapur, jo vetëm me ekipin e tyre të projektit, por me sponsorët, aktorët dhe klientët e tyre, nëse me të vërtetë janë të gatshëm për të arritur rezultate të suksesshme.

Objektivi është ai i demonstrimit se është jetësore, që menaxherët e projektit të sigurojnë rezultate të qëndrueshme dhe pozitive për ekipin e tyre, sponsorët, palët e interesuara, klientët, për shoqërinë dhe vendin e tyre; që ata duhet të përshtaten nga të qënit një “Menaxher Projekti” për të qenë në gjendje të bëhet një “Lider Projekti“.

Të demonstrojë që të gjithë Menaxherët e Projektit kanë aftësinë për të udhëhequr, por jo të gjithë Menaxherët e Projektit besojnë në aftësinë e tyre.

Share