Upcoming events

Nëntor 20, 2017

Smart Home

Smart Home Europe dhe Beleraj Konstruksion prezantojnë sistemin inteligjent të shtëpisë dhe të banimit Smart Home. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Nëntor 21, 2017

Kalo nga idea apo produkti në një biznes të vlefshëm

A keni një ide apo një produkt të gatshëm software/hardware dhe kërkoni ta shisni për konsumatorët? Doni të mësoni hapat bazë të krijimit të një modeli të vlefshëm biznesi? Atëherë ky workshop (fa...
Lexo më tepër
Dhjetor 2, 2017

Women entrepreneurship and diversity: Secret Santa Gift Exchange

Dhjetori po afron dhe ne bëhemi gati për festat! Duke lënë pas një vit të suksesshëm dhe plot sfida, i cili gjithashtu shënon përvjetorin e parë të NAWE (Network of Albanian Women Entrepreneurs), ...
Lexo më tepër
Dhjetor 12, 2017

Panairi virtual kombëtar i punësimit

Pse është i rëndësishëm Panairi Virtual Kombëtar i Punësimit? Ekipi i PortalPune.Com organizon për herë të parë panairin virtual të punësimit për Kosovë dhe Shqipëri. Duke ditur kërkesat e punëd...
Lexo më tepër
Dhjetor 19, 2017

E Ardhmja e Decentralizuar – Mëso për Bitcoin & Blockchain!

Ky është një Workshop për të gjithë ata që kanë dëgjuar për Bitcoin e Blockchain, por nuk dinë detajet sesi realisht funksionojnë këto teknologji. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Janar 29, 2018

Konferenca Cybertech, 29 – 31 Janar 2018, Tel-Aviv, Izrael

Në datat 29-31 Janar 2018 në Tel Aviv, Izrael do të organizohet konferenca Cybertech. Cybertech ëshë një ekspozitë e rëndësishme për teknologjinë e cila u ofron pjesëmarrësve një mundësi unike dhe të ...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & IT

Përshkrim i eventit:  Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër&he...
Lexo më tepër