Upcoming events

Dhjetor 8, 2019

Artistët e Bashkuar në një Mbrëmje Humanitare

Mbremje Humanitare e #ArtisteveTeBashkuar e titulluar #Neser qe synon promovimin e solidaritetit te artisteve dhe artdashesve ne mbeshtetje te bashkeatdhetareve tane te prekur nga pasojat shkater...
Lexo më tepër
Dhjetor 14, 2019

Një hap drejt Suksesit!

Orientoni veten, skuadrën dhe biznesin tuaj drejt zhvillimit! Në datën 14 Dhjetor nga ora 9:00 – 17:00 do të mbahet Konventa më madhështore e vitit me folës të suksesshëm të fushës si:  Eglent Bi...
Lexo më tepër