Upcoming events

Prill 25, 2018

Biznesi Startup dhe Qasja në Financa

Përshkrimi Seminari "Biznesi Startup dhe Qasja në Financa" është një event i krijuar për të dhënë njohuri për ndërtimin e një startup-i të suksesshëm dhe për të mësuar se si të tërhiqni investi...
Lexo më tepër
Prill 25, 2018

Guxo të bësh realitet atë që guxove të ëndërroje (Dare to Do, What you Dared to Dream)

Ky është refreni që së fundmi po dëgjohet teksa gjendemi në përgatitjet finale për lançimin e një eventi të dytë të nismës DARE. Pas përmbylljes me sukses të eventit të parë, ku personazhet që ju ba...
Lexo më tepër
Prill 25, 2018

DARE – Edicioni i dytë

E humbët edicionin e parë të DARE? Mos u shqetësoni! Rikthehemi sërish me të tjerë personazhe e me të tjera histori suksesi. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Prill 26, 2018

DevelopHer – Girls in ICT

Në kuadër të ditës së vajzave në ICT, EESTEC LC Tirana në bashkëpunim me M&M Ivanaj Foundation Institute do të zhvillojnë "DevelopHer- Girls in ICT". (më tepër…)...
Lexo më tepër
Prill 26, 2018

Dita Ndërkombëtare e Femrave në ICT

Dita ndërkombëtare e Femrave në ICT (International Girls in ICT Day), e nisur si iniciativë e mbështetur nga gjitha vendet anëtare të ITU “ITU Plenipotentiary Resolution 70 (Rev. Busan, 2014)”, me qël...
Lexo më tepër
Prill 26, 2018

Mining and Trading Cryptocurrencies me Elio Pashaj – BWB Meetup

Shpesh në takimet tona janë ngritur diskutime rreth kriptomonedhave dhe aktiviteteve si mining apo trading i kriptomonedhave. Ne mendojmë që ky është një diskutim i rëndësishëm duke marrë parasysh d...
Lexo më tepër
Prill 27, 2018

Prezantimi i zgjidhjeve HCR

HCR është një paltformë fleksibël e bazuar në web për menaxhimin e një biznesi mikpritës në çdo nivel dhe krijimin e kontakteve më të rëndësishme për klientin. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 5, 2018

Arduino Day 2018

Arduino Day është një ditë ndërkombëtare që i dedikohet Arduino. Gjatë gjithë 24 orëve përreth globit do të ketë plot evente, secila prej tyre zyrtare dhe e pavarur ku njerëz të interesuar në Arduino ...
Lexo më tepër
Maj 7, 2018

Rikthehet në edicionin e saj të 4-ët “Albanian Skills 2018”

Albanian Skills është një iniciativë e pavarur shqiptaro-zvicerane pa asnjë qëllim ekonomik. Është besimi i organizatorëve të kësaj nisme që ekonomia e një vendi domosdoshmërisht ka nevojë për profesi...
Lexo më tepër
Maj 18, 2018

Startup Live Tirana 7

Vendi i duhur për Startup-et e ardhshme në Tiranë! Nëse Runtastic, Shpock, mySugr ose Swell - të gjitha këto startup-e të suksesshme kanë një gjë të përbashkët: Ata ishin në skenën e Startup Live, ...
Lexo më tepër