Upcoming events

Shtator 24, 2019

Kongresi Kombëtar i të Rinjve të Kosovës organizon edicionin e dytë

Kongresi Kombëtar i të Rinjve të Kosovës mbështetur nga Friedrich-Ebert-Stiftung ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në Kongresin e Dytë të Rinisë që do të mbahet të Martën më 24 Shtator 2019 du...
Lexo më tepër
Shtator 25, 2019

Tirana Tech Open 2019

TIRANA TECH OPEN 2019 është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e novatorizmit e krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të teknologjisë së informacionit gjë që vjen në përgjigje të n...
Lexo më tepër
Shtator 25, 2019

Kolegji Riinvest organizon konferencën Shaping Kosovo’s Digital Society

Të mërkurën, më 25 shtator, nga ora 10:00 deri në 12:30 në Kolegjin Riinvest, organizohet konferenca me temën “Formësimi i Shoqërisë Dixhitale në Kosovë” (FSHD). (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shtator 26, 2019

Workshop: “Fundraising 101” (Mënyrat e Financimit)

Financimi është një pikë shumë e rëndësishme në vazhdimësinë e një startup-i. Duke parë nevojën që ekosistemi i startup-ve shqiptare ka për informacion rreth kësaj teme, eksperti Igor Madzov do të nda...
Lexo më tepër
Shtator 27, 2019

Nisma globale në mbështetje të sipërmarrëseve të reja vjen në Shqipëri 

  Techstars Global Startup Weekend Women vjen në Tiranë në datat 27-29 shtator. Tirana është bërë pjesë e Techstars Global Startup Weekend Women, një event 54-orësh që në thelb ka mbështjetjen...
Lexo më tepër
Shtator 28, 2019

Growth Hacking For Startups

A jeni një sipërmarrëse dhe doni të mësoni se si të rrisni biznesin tuaj? Atëherë ky workshop është për ju! Women Founders Network Albania, mbështetur nga Swiss EP Albania do të sjellë Howard Kings...
Lexo më tepër
Tetor 3, 2019

Women Founders Talk

Në datën 3 Tetor 2019, ora 18:00 organizohet eventi me titull "Women Founders Talk". Katër sipërmarrëse do të bashkohen, në një diskutim të hapur mbi Investimin, Mentorimin, bootstrapping dhe si të ng...
Lexo më tepër
Tetor 4, 2019

Energy Expo & Forum 2019 – Edicioni i 3-të

Në datat 4-5 Tetor, 2019 Expocity Albania organizon me mbështetjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, edicionin e tretë të panairit dhe forumit ndërkombëtar të energjisë. Energy Expo &...
Lexo më tepër
Tetor 21, 2019

Vjen në Tetor konferenca “WOMEN IN TECH”

Në kuadër të muajit Europian për Ndërgjegjësimin ndaj Sigurisë Kibernetike, Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike (AKCESK), në partneritet me institucione të tje...
Lexo më tepër