Upcoming events

Shtator 21, 2017

OPEN LAB @SMARTGigs

Prezantimi i Kurseve, Moduleve përkatese dhe një bashkëbisedim me lektoren për të mësuar më tepër mbi AKADEMINË E PROGRAMIMIT SMARTGigs, vendi ku fëmijët e grup-moshave 08-16 vjeç mësojnë të jenë Krea...
Lexo më tepër
Shtator 21, 2017

Konferenca e Biznesit në Shqipëri – ABC 2017

Konferenca e Biznesit në Shqipëri - ABC 2017 është eventi më i madh që organizohet në Shqipëri, i cili mbulon të gjitha aspektet e tranzicionit, nëpër të cilat po kalon ky shtet. Nga energjia te infra...
Lexo më tepër
Shtator 25, 2017

Seminare falas për Web Dizajn dhe Grafik Dizajn

"Design Your Job II" është një projekt i mbështetur nga Bashkimi Europian përmes programit ERASMUS+. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shtator 26, 2017

Çfarë duhet të dini për Google AdWords dhe Google Analytics?

Google AdWords është sistemi që Google ka zhvilluar për të ndihmuar marketerët të reklamojnë produktet ose shërbimet e tyre në Google Search, portalet e lidhura dhe videot në YouTube. (më tepër&he...
Lexo më tepër
Shtator 28, 2017

Doing Business 2017

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes organizojnë ngjarjen më të madhe të IHD-ve. Ju ftojmë të jeni pjesë e këtij ...
Lexo më tepër
Shtator 30, 2017

Crypto Party Tirana

CryptoParty është një lëvizje e decentralizuar me evente që ndodhin në mbarë botën. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 2, 2017

Takimi Rajonal: Media Desks Balkans

TAKIMI RAJONAL BALLKANIK I ZYRAVE MEDIA TË PROGRAMIT EVROPA KRIJUESE Në datën 2 Tetor 2017, Media Desk Albania e Programit të Bashkimit Evropian “Europa Krijuese”, do të mbajë në kontekstin e Balka...
Lexo më tepër
Tetor 10, 2017

Wolves Summit, konferenca ndërkombëtare e startupeve

Merrni pjesë falas si një startup në konferencën ndërkombëtare Wolves Summit! (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 12, 2017

AllWeb Albania 2 – Konferenca e Marketingut Dixhital

Është viti i dytë që AllWeb mirëpret folësit më të mirë nga e gjithë bota për të vënë në dukje mjedisin gjithnjë e në ndryshim të marketingut dixhital. Ky event i jashtëzakonshëm, i vetmi i këtij ...
Lexo më tepër
Tetor 19, 2017

WIFI në Menaxhim Biznesi & Bashkëpunim me Bizneset Austriake

Trajnime Profesionale në Menaxhim Biznesi Takime b2b me Bizneset Austriake Projekte Ndërkombëtare Bashkëpunim me Bizneset Austriake (më tepër…)...
Lexo më tepër