Workshop: “How to make a virtual assistant using Machine Learning and AI?”


Në ditët e sotme shohim një automatizim të proceseve të punës në biznese të ndryshme. Sfida e radhës është automatizimi i komunikimit midis punonjësve dhe vetë biznesit, gjithashtu dhe e biznesit me klientët e tij.

Asistenti Virtual është ai që i jep zgjidhje automatizimit të komunikimit duke u mbështetur në Inteligjencën Artificiale (AI), Natural Language Processing(NLP) që është një fushë e Machine Learning (ML).

Do kuptojmë si, ku dhe pse Asistenti Virtual do të ndryshojë mënyrën se si ne do të punojmë.

Arbër Coku, CEO & Co-Founder i Orescha Technologies dhe një sipërmarrës i apasionuar pas teknologjisë. Themeloi bashkë me ortakun e tij kompaninë e parë shqiptare që ofron shërbime të Inteligjencës Artificiale në tregun vendas dhe të huaj. Arbri do të na tregojë se si e ka nisur këtë shërbim dhe Asistentin Virtual për të cilin do të flitet në këtë event.

Për t’u bërë pjesë klikoni Këtu.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale