Si kudo në Europë, Shqipëria përpiqet t'i ketë shtëpitë me adresë
Përditësuar së fundmi: 12/03/2019

Adresat e banesave, një tjetër tentativë për ngritjen e sistemit

Share
nga Neada Muçaj
Mar 12, 2019

Shpesh jemi mësuar të orientohemi me emra institucionesh, lokalesh apo edhe dyqanesh. Vetëm rrugët më në zë janë ato që mbahen mend më lehtë. Sistemi i adresave është kritikuar gjithmonë për mungesën e efikasitetit.

Së fundmi në profilin e tij në Twitter, Ministri Brendshëm Sandër Lleshaj ka njoftuar një ndryshim në përmirësimin e kësaj problematike.

“Shqipëria do t’i ketë qytetet, fshatrat, rrugët dhe sheshet e saj me emra dhe me tabelat përkatëse si çdo vend tjetër europian. Shqiptarët do t’i kenë më në fund shtëpitë me adresë. Si kudo në Europë,” shkruan ai.

Më poshtë gjeni postimin e plotë:

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente