"2019 është viti i dështimeve". Ja cilat do të jenë shenjat më me fat të horoskopit
Përditësuar së fundmi: 28/12/2018

“2019 është viti i dështimeve”. Ja cilat do të jenë shenjat më me fat të horoskopit

Share
nga Neada Muçaj
Dhj 28, 2018

“2019 do të jetë një vit që promovon ndryshime radikale, dështime.”  Thënë kjo nga Paul Fox, i cili për ‘Corriere della Sera’ përshkruan vitin që vjen me anë të yjeve.

Për Shigjetarin do të jetë një vit interesant. Ata nuk e lejojnë veten të bien poshtë dhe mendohen dy herë përpara se të veprojnë. Gjithashtu dhe Luani e Peshqit, do të kenë një vit të mirë, sidomos nga ana emocionale dhe familjare.

Gaforret do të përballen me vështirësi këtë vit, duke pasur parasysh pozicionin e Saturnit. Por gjëja më e mirë që do t’i ndodhë Gaforres këtë vit është fillimi i një biznesi apo një blerje të rëndësishme, e cila do të sjellë mbarësi e do të jetë vendimtare.

Shumë njerëz janë skeptikë për vërtetësinë e horoskopit, madje dhe vetë astrologu i famshëm fillimisht e ka mohuar atë dhe ka luftuar për ta “shkatërruar”.

Horoskopi ju udhëzon vetëm për tendencat e mundshme, ndaj këtë vit e keni vetë në dorë të ndryshoni për mirë duke lënë pas gabimet e vitit të kaluar.

/HuffingtonPost