Mjeshtëria e shitjes (4): Rëndësia e shtrëngimit të duarve

Shtrëngimi i duarve hyn në komunikimin me trup, i cilin tregon shumë për ne dhe për karakterin tonë gjatë takimit me bashkëbiseduesin, kështu që duhet t’i japim kujdes të veçantë dhe ta mësojmë mirë. Mendohet që shtrëngimi i duarve e ka zanafillën e thellë para mijëra vitesh kur njerëzit para se të takoheshin qaseshin me … Continue reading Mjeshtëria e shitjes (4): Rëndësia e shtrëngimit të duarve