Mjeshtëria e shitjes (3): Kontakti me sy

Njohja e lëvizjes se trupit do ju ndihmojë të realizoni shitje, të jeni më të suksesshëm në karrierë dhe në fund të ditës të fitoni më shumë para. Si t’i interpretojmë lëvizjet e trupit dhe si t’i japim kontaktin me sy në mënyrën e duhur personit me të cilin komunikojmë? Këtë gjë do t’a trajtojmë … Continue reading Mjeshtëria e shitjes (3): Kontakti me sy