Me Coach Elida Motro-Iljazi: Si të fitosh më mençurisht?

Mos lejoni veten dhe të tjerët (dhe as koronavirusin apo krizën pas saj) t’ju pengojnë që të ecni përpara! Sipas trajneres së njohur Elida Motro-Iljazi, duhet vetëm 15% e popullatës për të transformuar një vend. Imagjinoni sikur 15% e shqiptarëve të fillonin biznes fitimprurës dhe etik?! Situata Covid dhe pushimet nga puna, kanë rritur ritmin … Continue reading Me Coach Elida Motro-Iljazi: Si të fitosh më mençurisht?