Koji Fusa nga GVE – Çështjet me të cilat përballet sistemi ekonomik japonez dhe vizioni i tij për 10 vitet e ardhshme

Ashtu si në disa vende të zhvilluara si Suedia dhe Korea e Jugut, mesa duket edhe Japonia po shkon drejt një të ardhmeje ku paraja cash ka shumë të ngjarë të zhduket. Lëvizja drejt “cashless” është përshpejtuar në të gjithë botën. Në këtë shkrim ju sjellim intervistën me Koji Fusa, përfaqësues i BoHiroji dhe CEO … Continue reading Koji Fusa nga GVE – Çështjet me të cilat përballet sistemi ekonomik japonez dhe vizioni i tij për 10 vitet e ardhshme