Ja sa paguhen njerëzit më të famshëm në botë për postimet e sponsorizuara në Instagram

Ne të gjithë kemi dëgjuar për influencerët e pasur që janë bërë të famshëm në bazë të audiencës së tyre në Instagram dhe tani udhëtojnë rreth botës duke postuar fotografi të bukura në mënyrë që të paguhen nga sponsorët. Ju pëlqeu apo jo, ‘influencuer’ është profesion i vërtetë në vitin 2019 dhe mund të jetë … Continue reading Ja sa paguhen njerëzit më të famshëm në botë për postimet e sponsorizuara në Instagram