Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

oprah-winfrey-per-te-qene-te-suksesshem-bejini-vetes-kete-pyetje-businessmagWinfrey, e cila u ngrit nga askundi për t’u bërë një pionere e medias dhe miliardere e sukesshme, thotë: “Ky është me të vërtetë sekreti i suksesit tim”, gjatë një fjalimi në Kolegjin Smith.

Dhe pikërisht, të gjithë duam të dimë se kujt po i referohej, figura më e dashur amerikane që po përflitet se mund të kandidoj dhe për postin e presidentit në zgjedhjet e ardhshme. (më tepër…)

event onlineDuke qenë se eventet, që zhvilloheshin fizikisht janë shtyrë për në të ardhmen në të gjithë Evropën dhe në mbarë botën, startup-et dhe scaleup-et kërkojnë mënyra të tjera për të rrjetëzuar, promovuar biznesin e tyre dhe për të mësuar nga ekspertët. (më tepër…)

 

COVID-19Fizikisht jam këtu në SHBA, por mendja dhe zemra ime është me shqiptarët në Shqipëri, do vazhdoj të jap kontributin tim sa të mundem. Nëse keni pyetje, mund të më kontaktoni sa herë të jetë e nevojshme”. (më tepër…)

Në vitin 2017, Borys Musielak dhe Marta Diana Koziarska, dy emra tashmë të njohur në eko-sistemin e startup-eve në Poloni, vendosën të ndërtojnë një program akselerator për ndërmarrësit e rinj. Po të njëjtin vit, unë kisha filluar të punoj në një startup timin, i cili quhej SumtheSun dhe isha pjesë e inkubatorit në Innovation Center of Kosovo.

(më tepër…)

Videos

tregtia online

Transformimi dixhital i bizneseve, është tema që u trajtuan nga Julian Demeti, CEO i Albanian Business Partner dhe Gati.al në webinarin e radhës në AlbAcademy.

Juli tregoi për audiencën se kjo është një periudhë sfidash, por edhe mundësish. Kompanitë duhet të shohin të punojnë aq sa munden, sipas tij. “Kjo është një periudhë produktive. Unë jam vendosur në dhomën e djemve ndërsa po flas në këtë webinar dhe ata po bëjnë detyrat online. Ka mjaftueshëm platforma online dhe mund të punojmë në mënyrë po aq efektive, madje po punojmë më shumë se sa po shkonim në zyrë”, tha Demeti. Ai kujtoi kohën e kursyer vajtje-ardhje në zyrë dhe të shumë takimeve që zhvillonim më parë. Shumë takime tashmë janë kthyer në biseda telefonike dhe videocall. (më tepër…)

Zoom

Më shumë se 300 milionë njerëz përdorën aplikacionin e video-konferencave Zoom me 21 Prill, një rritje 50% nga 200 milionë përdorues të përditshëm në fillim të muajit, tha CEO Eric Yuan. (më tepër…)

Evente