Vendet ku mund të ruani balancën punë-jetë

Vendet ku mund të ruani balancën punë-jetë

InterNations, rrjeti më i madh i të riatdhetësuarve, ka krijuar listën me 10 vendet më të mira ku mund të ruash balancën punë-jetë. Renditja bazohet në intervistat me 13,000 të riatdhetësuar që jetojnë në 188 rajone.

Kompania gjithashtu zbuloi se njerëzit të cilët raportojnë se janë më të lumtur me balancën e tyre në punë dhe në jetën e përditshme, jo domosdoshmërisht punojnë më pak orë, është cilësia e jetës jashtë punës që duket se vlen më shumë.

Ndërkohë vendet me balancën më të keqe punë-jetë në botë janë: Hong Kong, Greqi, Itali, Kuvajt dhe Japoni.