Trajnim për Ekspertë Fiskalë
Përditësuar së fundmi: 08/01/2020

Trajnim për Ekspertë Fiskalë

Share
nga Ornela Trupja
Jan 08, 2020

Në datën 31 Janar nis trajnimi për Ekspertë Fiskalë. Trajnimi do të zhvillohet në fundjavë, përkatësisht ditën e premte në orën 16:00 – 19:30 dhe ditën e shtunë ora 09:00 – 13:30. Ky trajnim do të zgjasë 9 javë.

Temat që do të trajtohen:

  • Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë
  • Legjislacioni Doganor
  • Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financia
  • E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Likuidimi dhe falimentimi
  • Analiza e Pasqyrave Financiare
  • Tregu Financiar dhe Tregu i Kapitaleve, Bursa, Karakteristikat dhe Organizimi i Bursës.

Lexo: Komedi, aventurë dhe drama më e bukur Shqiptare vjen në datën 17 Janar në Kinema Agimi.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e këtij trajnimi duhet të paraqisni dokumentat e më poshtme:

  • Kërkesë për regjistrim e shoqëruar me CV
  • Fotokopje e diplomës e noterizuar(diplomë universitare e shkencave ekonomike ose juridike).
  • Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës.
  • Dy fotografi për dokumenta

Rregjistrimet mund të bëhen edhe online https://ief.al/regjistrimi/

Për më shumë informacion mund të kontaktoni në numrin: +355 67 23 53 909