Trajnim: Inteligjenca Emocionale & Suksesi » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 04/01/2019

Trajnim: Inteligjenca Emocionale & Suksesi

Share
nga Anerola Torollari
Jan 04, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Kur themi njeri i suksesshëm, menjëherë na vjen në mendje një njeri i zgjuar dhe me inteligjencë të lartë. Është e vërtetë, një njeri i tillë mund të jetë i suksesshëm, por jo vetëm. Suksesi i një individi nuk shënjohet vetëm nga koefiçenti i inteligjencës së tij, një element shumë i rëndësishëm që të bën vërtetë njeri të suksesshëm është inteligjenca emocionale për të cilën shumë pak kemi dëgjuar të flitet, pavarësisht se çdo njëri prej nesh mund ta zotërojë.

  • Çfarë është inteligjenca emocionale?
  • Si mund ta rrisim atë?
  • Për çfarë na shërben ajo?

Qëllimi trajnimit është që tregut të punës t’i ofrojmë kandidatë kualitativ për pozitat që ata kërkojnë dhe njëkohësisht t’i përgatisim të gjithë të interesuarit që t’i plotësojnë kushtet bazë për të qenë të suksesshëm në punë.

Aftësitë intelektuale nevojiten për të kryer aktivitetet mendore, sa më lartë të ngrihet në përgjegjësi brenda organizatës, aq më tepër inteligjencë emocionale i duhet individit për të kryer punën me sukses.

Aplikimi: Dërgo EMER,MBIEMER, PROFESION, CEL në https://bit.ly/2EU5Y1s
Kohëzgjatja: Datë 27 Janar 2019, Ora 10:00-13:00
Vendodhja: Komiteti Kafe Muzeum, Tiranë
Pagesa: 1000 lekë (të reja)

Mund të marrin pjesë në trajnim të interesuar të moshës 18-40 vjeç.
Në fund të trajnimit pjesëmarrësit pajisen me certifikatë pjesëmarrje.

Për më shumë informacion klikoni këtu.