Top 10 quotes për udhëtimet » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 26/10/2018

Top 10 quotes për udhëtimet

Share
nga Anerola Torollari
Tet 26, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Shumë persona e shpenzojnë kohën e tyre duke udhëtuar dhe duke menduar se cila është aventura e radhës për të qëndruar sa më energjikë dhe efektivë në jetën e tyre. Udhëtimet sjellin njerëzit dhe kulturat së bashku, ndihmojnë që të eksploroni dhe pse jo të përfitoni potencialin tuaj për të ndryshuar jetën sa më pozitivisht.

BusinessMag në këtë artikull ju sjell top 10 quotes që do t’iu ndihmojnë të ndërmerrni aventurën e radhës.

Lexoni: Aplikacionet që iu nevojiten ndërsa udhëtoni nëpër botë

“Duhet të filloni të ëndërroni nëse doni të udhëtoni diku.” – Xhorxh P. Shultz

“Jeta është një udhëtim në skajin e dijes, pastaj një hap që ndërmarrni.” – D. H. Lawrence

“Një nga pikat kryesore në lidhje me udhëtimet është të zhvillojmë brenda nesh një ndjenjë solidariteti, të asaj njësie pa të cilën nuk është e mundur një botë më e mirë.” – Ella Maillart

“Qëllimi përfundimtar i një jete më efektive dhe më efikase është t’iu ofrojë kohë të mjaftueshme për të shijuar një pjesë të saj.” – Michael LeBoeuf

“Udhëtimi është fatal për paragjykuesit, fanatikët dhe mendje-ngushtët.” – Mark Twain

“Meqenëse jeta është e shkurtër dhe bota është e madhe, sa më shpejt që të filloni ta eksploroni atë, aq më mirë.” – Simon Raven

“Aventura më e madhe që mund të merrni është të jetoni jetën e ëndrrave tuaja”. – Oprah Winfrey

“Ndonëse e keni shijuar fluturimin, do të filloni të ecni në tokë me sytë në drejtim të qiellit, sepse aty keni qendruar dhe aty dëshironi të ktheheni.” – Leonardo da Vinci

“Një anije në port është e sigurtë, por nuk ky qëllimi për të cilin janë ndërtuar anijet.” – John A. Shedd

“Jo të gjithë ata që enden, janë të humbur” – J.R.R. Tolkien

burimi: Virgin