Think Big, emisioni i ri i sipërmarrjes dhe këshillimit të karrierës në Businessmag


Një cikël emisionesh do të vijnë nga Businessmag.al në bashkëpunim me programin RisiAlbania. Sipërmarrësit dhe të rinjtë që mund të bëhen pjesë e sipërmarrjes, apo mund të nisin vetë një të tillë, do të jenë në fokus të emisionit “Think Big”.

Një cikël intervistash, ndërveprimesh, informacionesh dhe diskutime në studio, pritet të shërbejnë për të rinjtë si një dritare informacioni, por mbi të gjitha, si burim frymëzimi për karrierën e tyre.

Falë bashkëpunimit, gjatë këtij viti pritet të ketë në kanalin tonë të YouTube dhe në të gjitha kanalet tona të transmetimit përfshirë rrjetet sociale, 12 emisione.

Artikulli u publikua më parë në faqen 62 të numrit 20 të revistës Business Magazine Albania. Ju mund të Shfletoni Këtu nr. 20 të saj.

Gerti Boshnjaku, Drejtor i “Think Big” thekson se objektivi është: “Të edukojmë të rinjtë për vlerat dhe orientimet e ndryshme të karrierës, t’i ndihmojmë ata të zgjedhin drejtimin e duhur për të ardhmen e tyre. Me këtë qëllim, programi ynë synon të edukojë, frymëzojë, mbështesë dhe fuqizojë të rinjtë që të ndërtojnë një të ardhme të sigurtë në Shqipëri”.

Përmes emisionit, do të prezantohen sipërmarrës të suksesshëm në fushën e teknologjisë, turizmit, agroturizmit, shërbimeve, biznesit social, ndërmjetësimit, prodhimit, etj. Ata do të na pasqyrojnë mënyrat e tyre të organizimit në punë, kulturën e koorporatës, vlerat dhe mundësitë e karrierës brenda kompanisë.

Në qendër të disa emisioneve do të jenë sipërmarrës të rinj, të cilët do të na tregojnë rrugëtimin e tyre “të freskët” e lehtësisht të aplikueshëm edhe nga të rinj me të njëjtin pasion.

Ne jemi entuziastë për ndarjen e kësaj përvoje fantastike me të gjithë ju. Jemi të bindur që do të jeni pjesë e tij, si persona të intervistuar, apo që keni përfituar informacione e nxitje të dobishme, për të bërë investimin më të mirë në karrierën tuaj.

/Artikulli u publikua më parë në faqen 62 të numrit 20 të revistës Business Magazine Albania. Business Magazine Albania është revista e parë dixhitale me përmbajtje origjinale në shqip të orientuar nga fusha e biznesit. Ju mund të Shfletoni Këtu nr. 20 të saj.

 

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale