workshope Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

VentureUP, punëtori për Kontabilitet dhe Financa për studentët e Universitetit të Prishtinës

Thirrje per Aplikime

Hapen aplikimet për t’u bërë pjesë e konkursit “Social Impact Awards”

Lajme

Rob Fitzpatrick, autori i librit “The Mom Test”, është folësi i radhës në Spark.me 2017