Trashëgimia kulturore Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Kosova dhe Shqipëria pjesë e garës më të madhe të fotografisë, WIKI LOVES MONUMENTS

Thirrje per Aplikime

“Wiki Loves Monuments 2016”, gara e fotografive të monumenteve

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00