“Titani i Teknologjisë së Washingtonit” Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Frank Gruber: Bashkë-themeluesi dhe CEO i Tech.Co përshëndet audiencën e BusinessMag