Tech Cocktail Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Frank Gruber: Bashkë-themeluesi dhe CEO i Tech.Co përshëndet audiencën e BusinessMag

Marketing

Frank Gruber, bashkëthemeluesi dhe CEO i Tech.Co është spikeri i ri i Spark.me