Tatimor Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Qeveria shqiptare zhbllokon llogaritë e “Bankers”

Lajme

Proçedurat Tatimore – Sa janë dënimet dhe gjobat për çdo shkelje

Lajme

Ministria e Financave shpall lojën e kuponit tatimor, ja çmimet për secilën kategori

Lajme

“Një njeri me dy pare mend në kokë nuk investon aty ku rrezikon burgun”, Opinion nga Lutfi Dervishi

Lajme

Ministria e Financave arrin marrëveshje me FMN-në

Trajnime

Kontrolli Tatimor & Të Drejtat e Tatimpaguesit