Suzana Adili Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

“Creativity zone” dhe “Share Albania”, idetë e para finaliste të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Albanian ICT Academy” dhe “Unë krijoj” kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”