strategy Archives » Page 25 of 25 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

10 zakonet nga të cilat duhet të heqim dorë kur bëhemi sipërmarrës

Strategy

Çfarë kanë të ngjashëm Gates, Buffet, Branson dhe të tjerë sipërmarrës super të suksesshëm?

Strategy

“Top 10” website-et më të mira për sipërmarrësit

Strategy

10 zakonet e CEO-ve të suksesshëm

Strategy

10 Këshillat për karrierën që askush nuk na i thotë kur jemi 22 vjeç

Strategy

Elitarët bëjnë 10,000 orë praktikë

Strategy

11 pyetjet që të gjithë menaxherët duhet t’ia bëjnë vetes

Strategy

8 këshilla për t’i mbajtur marrëdhëniet e punës larg tensioneve

Strategy

10 thëniet e mia të preferuara mbi Pozitivitetin!

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00