strategjike Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Hapen aplikimet për “Biznes Plane – Të gjelbërta dhe Inovative”

Lajme

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) feston vitin e parë të ndërtimit

Slideshow

8 foto, të cilat do iu bëjnë të paketoni çantat dhe të udhëtoni në Shqipëri

Sipërmarrje

Njihuni me Zuckerberg-et e ardhshme shqiptare, Eduala Pjetri dhe Ledidjana Syla

Lajme

Mblidhet Këshilli i Investimeve për nxitjen e investimeve në vend

Lajme

Ngadalësohet blerja e arit nga Bankat Qendrore

Lajme

“KURUM” kërkesë për falimentim në gjykatë, nisin procedurat

Strategy

Dështimet në biznes. Përse duhet t’i vlerësojmë?

Lajme

SHBA-të akordojnë 134 milionë dollarë për Ballkanin

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00