software Archives » Page 8 of 8 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Anisa Kuçi: OSCAL, konferenca e kulturës dhe dijes së lirë

Lajme

“NASA Space Apps Challenge” vjen në Protik Innovation Center

Teknologji

“Një mesazh për konsumatorët tanë” nga Tim Cook

Teknologji

PlayStation shkrihet në Sony Interactive Entertainment