smartwatch Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Suedia po zëvendëson kartat e identitetit me mikroçipë nën lëkurë

Intervista

MedNet – Startupi fitues i çmimit të dytë në Startup Live Tirana

Teknologji

Pajisjet e reja të Samsung Gear – Gear Sport, Gear Fit2 Pro, Gear Icon X – kombinohen më së miri me Jetën Inteligjente, Fitnesin dhe Shëndetin

Teknologji

Bill Gates bëri këto parashikime në vitin 1999 dhe është e frikshme sesa i saktë ka qenë ai

Teknologji

Tashmë mund të realizoni check-up e timonit të makinës me anë të smart watch

Teknologji

Ja cilat janë 5 parashikimet për të ardhmen dixhitale