slideshow Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

8 foto, të cilat do iu bëjnë të paketoni çantat dhe të udhëtoni në Shqipëri

Slideshow

Shpikjet që ndryshuan botën

Slideshow

Si kanë ndikuar femrat në sipërmarrje?

Slideshow

10 personat e famshëm të cilët kanë dështuar para se të bëheshin të suksesshëm

Slideshow

7 cilësitë e lidershipit të të gjithë Liderëve të Mëdhenj

Slideshow

Post AllWeb, Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Shqipëri

Slideshow

Këto janë 11 vendet më të arsimuara në botë

Slideshow

13 aplikacione krejtësisht të dobishme për t’a bërë jetën tuaj më të thjeshtë

Slideshow

Ja cilat janë 10 makinat më të ngadalta në botë

Slideshow

Titanët e teknologjisë

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00