sistemit të zgjidhjeve LSI Archives » Page 2 of 2 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Ripërcaktimi i Lojrave: Samsung prezanton monitorët e parë HDR QLED të lojrave

Teknologji

Samsung prezanton serinë e re të Galaxy J

Media&PR

Samsung Electronics ngre nivelin e produkteve në tregun e aksesorëve televizivë

Slideshow

Samsung prezanton në Shqipëri Galaxy S8 dhe S8+ telefonët inteligjentë pa kufij

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00