Shtetet e Bashkuara Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Mobile

Përse indianët nuk blejnë iPhone?

Lajme

Western Union sjell risinë më të fundit, transferta ndërkombëtare me anë të Facebook Messenger

Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Lajme

Hyperloop testohet për herë të parë në shkretëtirën e Nevadës

Startup

Fakte që nuk i dinit për Startup-et me vlerë miliarda $

Teknologji

Korea e Jugut ka nisur një projekt për të krijuar trenin me shpejtësinë më të lartë

Lajme

Cilët janë vendet e punës më të paguara?

Media&PR

Studim: Zyrat e përbashkëta, a po na bëjnë më pak socialë dhe produktivë?

Lajme

Elon Musk bashkohet me Donald Trump, pavarësisht komenteve kritike mbi presidentin e zgjedhur

Lajme

Përfitoni nga uljet në Gjirafa50.com për “Të Premten e Zezë”

Evente