Sheryl Sanberg Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Personazhe

Mark Zuckerberg, Tim Cook dhe drejtues të tjerë, tregojnë se çfarë po lexojnë këtë verë

Strategy

Sikur t’i dija këto 5 gjëra para se të bëhesha menaxher!

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00