"Rrëfimi" Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: Citizens Stories – Rrëfimi përmes videos

Teknologji

A është teknologjia një hap drejt zëvendësimit të mjekëve, avokatëve dhe profesioneve të tjera?

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00