ropotike Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Web Summit 2017 në Lisbonë: Ja se çfarë po ndodh me teknologjinë sot

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00