portal Archives » Page 4 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

“NËSE NUK JE VAZHDIMISHT INOVATIV, dikush tjetër do të jetë”

Startup

Si lindi GARAZH, vendi ku lindin dhe fuqizohen Idetë

Strategy

“Top 10” website-et më të mira për sipërmarrësit

Startup

Edona Daçi – Ju prezantoj me Portalin e mundësive në shërbim të të rinjve