perime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Anila Kalleshi: Si të ushqehemi në stinën e verës

Lajme

Bujqësia shqiptare vlerësohet nga Maqedonia

Intervista

Ferma që mund ta keni edhe në shtëpinë tuaj

Media&PR

Cila është e vetmja gjë që Mbretëresha Elizabet II ha çdo ditë?

Strategy

Çfarë duhet të hani sipas profesionit që keni?

Lajme

Të ngrënit mirë midis Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

Slideshow

8 ide dhuratash që nuk kushtojnë “asgjë”