NeoCharger Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Ja cilat janë dhuratat më të mira që mund të bëni për bizneset partnere

Intervista

Elton Saliaj: “NeoCharger tashmë ndodhet në tavolinat e çdo shqiptari”

Lajme

Më shumë se 850 maturantë nga e gjithë Shqipëria janë regjistruar në konkurset që organizohen nga Kolegji Universitar “TBU”

Media&PR

“Creativity zone” dhe “Share Albania”, idetë e para finaliste të “Do you have an idea?”

Media&PR

Ja cilët do të jenë gjysëmfinalistët e “Do you have an idea?”

Media&PR

Vetëm 3 konkurentë arrijnë të kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea”

Intervista

Projekti NeoCharger, një nga idetë fituese të “The steps for creating a sucessful business”