Mimoza Hajdarmataj Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Kujtesë apo shënime?! Ja si organizohen 8 drejtues kompanish e organizatash në Shqipëri

Trajnime

Seminar Motivues “Mirënjohja dhe Vetëmotivimi”

Business Pulse

Fuqizimi i grave, “Qendra Gratë në Shërbim Publik” bashkëpunon me Luarasin

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00