Menaxhim Biznesi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptari Gëzim Gashi me pasion dhe punë hap një shkollë arti në Amerikë

Media&PR

Startup Grind Tirana e fillon vitin me të ftuarin Artan Hoxha

Trajnime

Trajnim në Menaxhim Biznesi dhe bashkëpunim me Austrinë

Teknologji

Ky sipërmarrës braktisi kolegjin dhe bëri 1 milionë $ në vetëm 5 muaj

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Edi Demaj: Një mendje “me shpejtësi të lartë” në Detroit

Intervista

Intervista me Drejtorin e PROTIK për Nasa Space Apps Challenge

Intervista

Kaymu.al, si u përshtat në Shqipëri?