Media&PR Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Ja çfarë kam mësuar nga 10 vjet të bërit PR për Apple

Media&PR

20 pyetjet më të vështira gjatë intervistave të Google

Media&PR

Shkenca thotë: puna juaj e keqe po ju shkatërron

Strategy

11 këshilla të të folurit në publik nga folësit më të mirë të TED Talks

Sipërmarrje

6 arsye befasuese pse menaxherët e rinj kanë performancë më të mirë se menaxherët me përvojë

Media&PR

10 këshilla për marketingun virtual (VRS)

Strategy

Këshilla për prindërit dhe fëmijët – Si të qëndrojmë të sigurtë online

Media&PR

10 pyetje që një punëdhënës nuk mund t’i pyesë gjatë një interviste

Media&PR

Si të paguhesh për të dhënë fjalime në publik?

Media&PR

Letra e Jeff Weiner drejtuar punonjësve të LinkedIn në të gjithë botën