LSI Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Mobile

Samsung prezanton Galaxy A6 dhe A6+, duke sjellë një kamera të avancuar, dizajn elegant dhe veçori shtesë të jetës së përditshme

Media&PR

20th Century Fox, Panasonic dhe Samsung fitojnë Momentin për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të shikimit me teknologjinë HDR10+

Media&PR

Samsung dhe Amazon Prime Video Lançojnë të Parët Përmbajtjen HDR10+

Teknologji

Speedo dhe Samsung Krijojnë Dallgë Partneriteti për të Sjellë tek Gear Fit2 Pro dhe Gear Sport Aftësitë më të Mira Gjurmuese në Not

Media&PR

Samsung organizon konkursin për dizajnin e aksesorëve të televizorëve QLED