Larry Ellison Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Pse themeluesit e kompanive të mëdha në botë largohen nga roli i CEO

Business Pulse

Fëmijët e sipërmarrësve të pasur të teknologjisë, çfarë bëjnë ndryshe nga ne?

Business Pulse

5 sipërmarrësit e suksesshëm që zotërojnë të paktën një ishull privat

Sipërmarrje

Si këta 10 miliarderë janë ballafaquar me dështimin?

Slideshow

Kush janë 10 njerëzit më të pasur në botë?

Sipërmarrje

10 sipërmarrësit e famshëm që dështuan para se të bëheshin të suksesshëm

Strategy

Çfarë kanë të ngjashëm Gates, Buffet, Branson dhe të tjerë sipërmarrës super të suksesshëm?