koha Archives » Page 3 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

5 Mënyra për t’u çlodhur gjatë pushimeve

Strategy

8 arsye pse njerëzit që duan të kalojnë kohë vetëm janë më të zgjuar dhe më të fortë

Strategy

11 gjërat që do të dëshiroja që dikush të m’i kishte thënë në të njëzetat e mia

Strategy

Nëse keni këto karakteristika, ju jeni një person i fortë mendërisht

Strategy

10 zakone që do të rrisin inteligjencën tuaj

Strategy

Si të mbani mend 90% të gjërave që mësoni ?

Strategy

10 elementet e lidershipit që i nevojiten skuadrës tënde

Strategy

Për të arritur atë që dëshiron, më parë ji i lumtur!

Strategy

“Top 10” website-et më të mira për sipërmarrësit