keshilla Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

91% e njerëzve që punojnë nga shtëpia janë më produktivë

Business Pulse

Gjërat që nuk duhet të bëni kurrë, kur jeni në një shtet të huaj

Sipërmarrje

Të rinjtë në biznes – Ja disa këshilla për të arritur suksesin

Strategy

Teknika e re dhe e çuditshme që do t’ju largojë stresin

Sipërmarrje

Cila është sfida për udhëheqësit e së nesërmes?

Strategy

Çdo ekip biznesi ka nevojë për një Jobs dhe një Wozniak. Zbuloni se cili jeni ju

Strategy

26-vjeçari milioner: “Njerëzit nuk e kuptojnë se çfarë ju duhet për të qenë të suksesshëm”

Slideshow

Post Startup Grind, Rafaela Rica: “Vlera më e rëndësishme e një kompanie janë njerëzit që punojnë në të”

Sipërmarrje

7 këshilla për t’u bërë një freelancer i suksesshëm

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (11): Si ta fitoni argumentin, për të arritur atë që dëshiron?

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00