Investitore Archives » Page 3 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Post Startup Grind, Jose Pinto: “Punonjësit janë si një brand për biznesin tuaj. Investoni në këta njerëz.”

Lajme

Solaborate dhe HELLO prezantojnë të ardhmen e video conferencing në TechCrunch Disrupt

Lajme

EasyPay zgjidhet ndër tre kompanitë më të mira financiare në Europë në FI

Slideshow

Jeta e mrekullueshme e CEO-s 28 vjeçare

Startup

Kush është startup-i në të cilin Bill Gates dhe Jeff Bezos po investojnë?

Thirrje per Aplikime

Aplikoni me startup-in tuaj në “Startup Hub Warsaw (SHW17)”

Slideshow

Post Startup Grind, Rafaela Rica: “Vlera më e rëndësishme e një kompanie janë njerëzit që punojnë në të”

Travel

Viza “French Tech” mirëpret talentet e teknologjisë nga e gjithë bota në Francë

Sipërmarrje

Sipërmarrësit e suksesshëm nuk e bëjnë kurrë këtë gabim

Slideshow

Përmbledhje e Startup Grind Global Conference!