informacion Archives » Page 14 of 14 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

10 rolet e reja që do të luajnë CEO-t në 2016-ën

Teknologji

Cyber Security Privacy shpalos në Prishtinë vizionin për sigurinë dhe privatësinë online në datat 18 dhe 19 Janar

Teknologji

Albanian ICT Awards, një trashëgimi e një shpirti të madh të një vendi të vogël

Strategy

5 Mënyra për të mësuar dhe mbajtur mend çdo gjë

Strategy

Strategji për t’u “mbrojtur” online

Strategy

5 Mënyra për të mos i zvarritur punët

Marketing

5 gjërat themelore të përditshme për të ndërtuar një biznes të suksesshëm online

Startup

Edona Daçi – Ju prezantoj me Portalin e mundësive në shërbim të të rinjve