ICT Inovacioni i Vitit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Top 5 Startup-et për të cilat BusinessMag ka shkruar më shumë!

Business Pulse

Kurorëzohet edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards, shpallen fituesit e shtatë kategorive

Media&PR

Mbahet takimi i parë i jurisë së ICT Awards 6, mbi 100 aplikime kërkojnë suksesin në shtatë kategori

Media&PR

Mes emocionesh dhe surprizash hapet edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards

Media&PR

Mbahet takimi final i jurisë së Albanian ICT Awards, më 28 Prill shpallen fituesit e edicionit të pestë

Lajme

Mbyllet suksesshëm turi takimeve të edicionit të 5-të të Albanian ICT Awards

Media&PR

Nxënës dhe studentë nga 11 Shkolla dhe Universitete kërkojnë suksesin në Albanian ICT Awards

Lajme

Shqiptarët bashkohen në “Albanian ICT Awards”, takime në Prishtinë, Shkup dhe Tetovë

Lajme

Albanian ICT Awards thirrje mendjeve kreative të FIEK, Riinvest dhe Bonevet

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00