“Hotel Theranda” Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Ana Zacharian: Me Albanian Skills promovojmë aftësitë profesionale të të rinjve shqiptarë

Slideshow

Përfundon Albanian Skills, konkursi që promovon aftësitë dhe formimin profesional tek të rinjtë

Evente